Om oss

Vad är upplevelsepresenten.se?

Vi vet att det är svårt att hitta bra och roliga presenter till nära och kära när det är dags att fira födelsedagar, bröllopsdagar, julklappar inför jul med mera. Att få en upplevelse som present eller gåva till jul betyder ofta ett minne för livet.

Vi ville skapa en sajt som samlar Sveriges bästa upplevelser på ett och samma ställe. Hos oss hittar du upplevelser inom flera olika kategorier, bland annat hotell och övernattning, mat och dryck samt action och underhållning.

Vi samarbetar med flera Sveriges största leverantörer inom upplevelser och kan därför erbjuda hundratals olika upplevelser. Inga köp av upplevelser görs direkt hos oss utan sker alltid hos någon av våra partners. Eftersom vi har ett samarbete med leverantörer får vi ibland en provision när du klickar på en upplevelse och genomför ett köp.

Få rabatt på din upplevelse

Till alla upplevelser vi länkar vidare till passar vi även på att dela med oss av en rabattkod till leverantören, ibland kan även denna rabattkod kombineras med andra rabattkoder alternativt att det ger rabatt på redan nedsatta upplevelser. Se till att använda rabattkoden för att spara in lite pengar på din nästa beställning.

Kontakta oss

Har du några frågor om webbplatsen eller önskar du samarbeta med oss går det bra att nå oss på info@upplevelsepresenten.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

© Upplevelsepresenten.se 2024 - Sveriges bästa upplevelser
Just nu - upp till 15% rabatt på alla upplevelser!
This is default text for notification bar